Certificaten

BEE & YOU-producten hebben het IFS-voedselcertificaat van de German Retail Association (HDE) en de French Retail Association (FCD), evenals de Italian Retail Association (CONAD en COOP).

Wat is het IFS-voedselcertificaat?

Het IFS Food Certificate (International Food Safety Certificate) is een certificaat dat de veiligheid en kwaliteit van voedsel en productieprocessen certificeert. Dit certificaat is essentieel voor de veiligheid van voedsel. Het IFS-voedselcertificaat zorgt ervoor dat er geen gezondheidsgerelateerde processen plaatsvinden tijdens de productie, verpakking, transport en opslag van voedsel. Het IFS-voedselcertificaat is internationaal geldig; en merken met dit certificaat hebben de voorkeur omdat ze voldoen aan de eisen van voedselveiligheid.

Het IFS-voedselcertificaat is van toepassing op alle bedrijven, van detailhandel tot groothandel. BEE & YOU hecht veel waarde aan het vertrouwen van de consument, een gezond natuurproduct en een veilige supply chain.

Door dit respectabele IFS-certificaat te ontvangen, heeft BEE & YOU bewezen dat het een betrouwbare en internationaal erkende productie heeft die rekening houdt met de menselijke gezondheid.

Zie certificaten : https://www.beeandyou.com/content/about-us/certificates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *